Effektiv rottebekæmpelse

Landsdækkende service

Faste priser

Døgnservice: 51 33 70 72

Montering af rottespærre fra Nordisk Innovation

Ønsker du at sikre din kloak og din bolig mod rotter, kan du med fordel få monteret en rottespærre, og det kan vi hjælpe dig med.

KloakTek tilbyder montering af en effektiv rottespærre fra Nordisk Innovation til attraktive priser hos kunder i hele Danmark. Vi hører til i Odense på Fyn, og kører ud til kunder i hele landet. 

Information om vores rottespærre

Serien af VA-godkendte rottespærrer TX11 produceres i dimensionerne fra Ø110 op til Ø250 mm, herefter ikke VA-godkendte, men vi producerer op til Ø400 mm. herunder også til strømpeforet rør i førnævnte dimensioner. Rottespærren fra Nordisk Innovation er fremstillet i rustfrit bejdset stål AISI 316.

Monteringen af rottespærren foretages via et meget simpelt indgreb og foregår fra terræn med montagestang uanset dybde.

Alle rottespærrer er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af din brønd. Rottespærren er desuden monteret med et aftageligt, vendbart spjæld, så den kan monteres i både tilløbs- og afløbssiden. 

Vi anbefaler, at rottespærre serviceres en gang om året - blandt andet for at opretholde producentens garanti.

Kontakt os og hør mere eller få et gratis tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores rottespærre, eller har du brug for rådgivning omkring hvilken løsning, der er den bedste for lige netop dig, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker at indhente en pris på montering af en rottespærre. Vi udarbejder gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig – det er en del af vores gode service.

Vi kan kontaktes på tlf. 51 33 70 72, men du kan også skrive til vores e-mail info@kloaktek.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Bestil tid

NB! Indtast venligst:

  1. Indtast installations adresse.
  2. Angiv placering af spildevandsbrønd (Spildevandsbrønden er der hvor dit køkken og toiletvand løber ud i)
  3. Ønsker du at oprette serviceaftale 1 gang årligt som producenten foreskriver, for at opretholde garanti på rottespærre (Skriv "Ja tak/ Nej tak" Denne service skal du selv betale for.
  4. Udfyld punkt  nedenstående kasse.
Book *

 
 
 
 
 
 
 

(Spildevandsbrønden er der hvor dit køkken og toiletvand løber ud i)

Valgfrit (Skriv "Ja tak/ Nej tak")

 

Tast dato - min 14 dage frem i tiden

 

Min. interval på 14 dage

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kloakmester og driftschef​

​En af Danmark største inden for rottebekæmpelse

Som en af Danmarks førende inden for rottebekæmpelse, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi er desuden Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion.

Skriv til os​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud på rottebekæmpelse eller kloakservice, så skriv gerne til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KloakTek ApS

Vængevej 30
​5772 Kværndrup

CVR: 37668281

Kontakt os

☎ Tlf.: 51 33 70 72

✉ E-mail: info@kloaktek.dk 

Følg os

gazelle2023-guld

Din garanti

Vi er Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion. Når du vælger os, er du sikker på, at vi er autoriseret, underlagt kvalitetskontrol det er din garanti for kvalitetsarbejde. 

Kompetencer