Effektiv rottebekæmpelse

Landsdækkende service

Faste priser

Døgnservice: 51 33 70 72

Strømpeforing til renovering og stabilisering af defekte kloakker

Har du brug for at få udført autoriseret og professionel kloakrenovering, er du kommet til det rette firma. Hos KloakTek har vi maskinerne og den rette viden til at udføre korrekt og effektiv strømpeforing af slidte og ødelagte kloakker. Vi servicerer private, erhverv og boligforeninger i hele landet. Vi udfører effektiv strømpeforing i hele Danmark. Vi hører til i Odense på Fyn, men da vi har montører overalt i landet, hjælper vi uanset, hvor din opgave er.

Inden vi går i gang med en strømpeforing, udfører vi en TV-inspektion, som indledningsvist kan afgøre, hvad det helt konkret er, der skal renoveres. I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt med udgravning ifm. en kloakrenovering, da vi i stedet for kan udføre en strømpeforing hurtigt og effektivt.​

Hvad er strømpeforing?

En strømpeforing er med til at renovere og stabilisere beskadigede kloakker. Det foregår således, at der skabes et nyt rør inde i det eksisterende rør ved anvendelse af en specialdesignet filt- eller glasfiberslange, der er imprægneret med enten epoxy, polyester eller silikat, og kan f.eks. blive afstivet med lufttryk. Takket være denne metode kan du i mange tilfælde slippe for udgravning, når din kloak skal repareres.

Hvad koster strømpeforing?

Vores priser på strømpeforing afhænger naturligvis af hvor omfattende en renovering, der skal udføres, og hvor mange arbejdstimer den kommer til at tage. Kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig. 

Kontakt os og hør mere om vores arbejde med kloakrenovering

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde med renovering af kloakker og rør. Vi kan enten kontaktes på tlf. 51 33 70 72 eller på vores e-mail info@kloaktek.dk

Kloakmester og driftschef​

​Kloaktek har stor ekspertise med strømpeforing og takket være høj anciennitet i medarbejderstaben og års erfaring, er vi klædt godt på til at implementere denne metode i vores arbejddsprocesser.

​En af Danmark største inden for rottebekæmpelse

Som en af Danmarks førende inden for rottebekæmpelse, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi er desuden Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion.

Skriv til os​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud på rottebekæmpelse eller kloakservice, så skriv gerne til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KloakTek ApS

Vængevej 30
​5772 Kværndrup

CVR: 37668281

Kontakt os

☎ Tlf.: 51 33 70 72

✉ E-mail: info@kloaktek.dk 

Følg os

gazelle2023-guld

Din garanti

Vi er Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion. Når du vælger os, er du sikker på, at vi er autoriseret, underlagt kvalitetskontrol det er din garanti for kvalitetsarbejde. 

Kompetencer