Effektiv rottebekæmpelse

Landsdækkende service

Faste priser

Døgnservice: 51 33 70 72

Rottebekæmpelse på en effektiv og miljøvenlig måde

Har du problemer med rotter ved din bolig, står vi klar med vores professionelle ekspertise inden for rottebekæmpelse. Vi har mange års erfaring med bekæmpelse af rotter, som vi udfører på en miljøvenlig og effektiv måde for kunder i hele landet.

Vi har montører i hele landet og dækker derfor alle landsdele. Vores hovedkontor ligger i Odense på Fyn, hvorfra vi dækker hele landet. Faktisk er vi Danmarks største firma inden for rottebekæmpelse under jorden. Vi opsætter bl.a. elektroniske rottefælder, som er meget effektive.

WiseTrap​

RatTrap​

Vælg mellem to forskellige typer rottefælder

Vi tilbyder to forskellige typer elektroniske rottefælder, der begge er giftfri; RatTrap og WiseTrap.

RatTrap er et effektivt alternativ til at have en rottefælde i kloakledningen. Denne fælde er yderst effektiv, fordi vi her fanger rotten dér, hvor den spiser, og der hvor den samler sit forråd. Den fungerer således, at rotten ledes ind i et stempelkammer vha. et særligt duftmiddel, hvorefter lufttrykket knuser rottens kranie- Det resulterer i en øjeblikkelig aflivning. Rotten lider derfor på ingen måde overlast i modsætning til rottefælder, hvor der anvendes gift.

WiseTrap er en rottefælde, der er meget nem at installere i kloakbrønden. Når fælden registrerer rottens kropsvarme og bevægelser, udsendes der 14 dræbende spyd, som sørger for at knække rottens rygsøjle. Rotten aflives dermed både hurtigt og smertefrit – og helt uden gift. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rottebekæmpelse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores to forskellige rottefælder, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores rottebekæmpelse.


Du kan enten ringe til os på tlf. 51 33 70 72, eller du kan skrive til vores e-mail info@kloaktek.dk, hvis du foretrækker det. 

Kloakmester og driftschef​

​En af Danmark største inden for rottebekæmpelse

Som en af Danmarks førende inden for rottebekæmpelse, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi er desuden Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion.

Skriv til os​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud på rottebekæmpelse eller kloakservice, så skriv gerne til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KloakTek ApS

Vængevej 30
​5772 Kværndrup

CVR: 37668281

Kontakt os

☎ Tlf.: 51 33 70 72

✉ E-mail: info@kloaktek.dk 

Følg os

gazelle2023-guld

Din garanti

Vi er Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion. Når du vælger os, er du sikker på, at vi er autoriseret, underlagt kvalitetskontrol det er din garanti for kvalitetsarbejde. 

Kompetencer