Effektiv rottebekæmpelse

Landsdækkende service

Faste priser

Døgnservice: 51 33 70 72

Entreprenørarbejde udføres – gravearbejde og nedrivning

Skal du have udført gravearbejde ifm. dit kloakarbejde, kan vi stå for din opgave samt det efterfølgende kloakarbejde. KloakTek har mange års erfaring inden for forskellige former for entreprenørarbejde, og som autoriseret kloakmester kan vi også løse enhver udfordring med din kloak.

Vi udfører forskellige former for entreprenørarbejde for kunder i hele Danmark. Vores hovedkontor er i Odense på Fyn, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af Danmark, som har brug for vores professionelle kompetencer – vi har nemlig montører i hele landet.​

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed

Foruden gravearbejde ifm. kloakarbejde udfører vi også nedrivning af bygninger, og vi kan dermed hjælpe med mange forskellige opgaver ifm. entreprenørarbejde. Vi lægger stor vægt på, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde, uanset hvad opgaven går ud på, og derfor er det også vigtigt for os at have en god dialog med dig undervejs i forløbet. 

Kontakt os og hør mere om vores entreprenørarbejde

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder i forbindelse med entreprenørarbejde, hører vi meget gerne fra dig. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på. Når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker, udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din opgave kommer til at koste.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 51 33 70 72. Du kan også skrive til os på vores e-mail info@kloaktek.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.

​En af Danmark største inden for rottebekæmpelse

Som en af Danmarks førende inden for rottebekæmpelse, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi er desuden Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion.

Skriv til os​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud på rottebekæmpelse eller kloakservice, så skriv gerne til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KloakTek ApS

Vængevej 30
​5772 Kværndrup

CVR: 37668281

Kontakt os

☎ Tlf.: 51 33 70 72

✉ E-mail: info@kloaktek.dk 

Følg os

gazelle2023-guld

Din garanti

Vi er Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion. Når du vælger os, er du sikker på, at vi er autoriseret, underlagt kvalitetskontrol det er din garanti for kvalitetsarbejde. 

Kompetencer