Effektiv rottebekæmpelse

Landsdækkende service

Faste priser

Døgnservice: 51 33 70 72

TV-inspektion udføres med professionelt udstyr

​Slidte kloakker giver rotterne gode forhold – er skaden sket, eller vil du være på forkant, kan vi udføre TV-inspektion af din kloak til fordelagtige priser med det seneste nye professionelle udstyr fra iPEK.

KloakTek tilbyder kloak-TV i hele Danmark. Vores hovedkontor ligger i Kværndrup, og derfor har vi selvfølgelig mange kunder på Fyn, men da vi har montører overalt i landet, kan vi hjælpe, uanset hvor din opgave er.

Vi er medlem af Kloakmestrenes TV-Inspektion, som er en certificeringsordning. Ordningen har til formål at sikre og forbedre kvaliteten af TV-inspektioner, og der stilles bl.a. krav til, at inspektionen udføres med høj faglighed og ensartet kvalitet.

Vi anbefaler, at du får dit kloaksystem TV-inspiceret, hvis der er mistanke om skader, da kloak-TV er en nem og effektiv metode til at lokalisere rørbrud og tilstopninger eller til blot at se kloakkens tilstand.​

Vores udstyr til kloak-TV

Vi anvender iPEK Agilios til TV-inspektion, som fx kan:

  • Lokalisere skader på kloakken
  • Finde og kortlægge skjulte brønde
  • Udarbejde en TV-inspektionsrapport
  • Foretage TV-inspektion med både foto og video
  • Finde og inspicere utætheder, brud og forstoppelser
  • Kortlægge skader på rør og finde årsager til rotteproblemer

Efter endt TV-inspektion sørger vi for at udarbejde en TV-inspektionsrapport, som danner grundlag for det videre forløb, og som kan bruges til anmeldelse af skaden til dit forsikringsselskab. 

Kontakt os og få en pris på TV-inspektion

Har du brug for en pris på kloak-TV, udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud på TV-inspektion, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste at få tjekket dit kloaksystem. Du skal bare ringe til os på tlf. 51 33 70 72 eller skrive til vores e-mail info@kloaktek.dk

Kloakmester og driftschef​

​En af Danmark største inden for rottebekæmpelse

Som en af Danmarks førende inden for rottebekæmpelse, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi er desuden Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion.

Skriv til os​

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores arbejde, eller hvis du ønsker et godt tilbud på rottebekæmpelse eller kloakservice, så skriv gerne til os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

KloakTek ApS

Vængevej 30
​5772 Kværndrup

CVR: 37668281

Kontakt os

☎ Tlf.: 51 33 70 72

✉ E-mail: info@kloaktek.dk 

Følg os

gazelle2023-guld

Din garanti

Vi er Autoriseret Kloakmester og medlem af Kloakmestrenes TV Inspektion. Når du vælger os, er du sikker på, at vi er autoriseret, underlagt kvalitetskontrol det er din garanti for kvalitetsarbejde. 

Kompetencer